Welkom

Opvoeden loopt niet altijd van een leien dakje. Niet alle kinderen zijn gelijk. Het ene kind heeft een andere aanpak nodig dan het andere.
Maar hoe kan je weten welke aanpak?
Meestal raak je er als ouder zelf wel uit, vind je voldoende steun bij familie en vrienden.
Zo ontdek je wat er allemaal goed gaat in jouw gezin.
Maar soms lijkt het stilaan boven je hoofd te groeien en weet je niet zo goed hoe het nu verder moet.
Dan kan het nodig zijn dat iemand jou en je gezin weer mee op weg helpt.

>>> Al weken houdt je baby het hele gezin wakker met zijn gehuil. Je familie ziet het niet meer zitten om hem nog op te vangen. Je bent ontzettend moe. Je bent aan het eind van je Latijn. De adviezen die bij andere kinderen wel lijken te werken, leveren jou niet het gewenste resultaat op.
Je wil graag dat iemand met jou bekijkt hoe jij best kan omgaan met de noden van je kind.

>>> Je hebt het gevoel dat niets van wat je doet of zegt iets verandert aan het gedrag van je kind. Elke keer als je iets verbiedt, loopt het uit de hand. Bij je andere kinderen ging alles zo vlot, maar nu lijkt niets aan te slaan. En ook de andere kinderen hebben last van de ruzies. Je hebt het gevoel dat je voor hen weinig tijd en energie overhoudt.
Je wil deze situatie ombuigen, maar weet niet goed waar te beginnen.

>>> Je staat er alleen voor. Je probeert je vorige relatie te vergeten, alle schulden af te lossen en de ruzie met je moeder bij te leggen. Je kan er niet echt zijn voor je kinderen. Je hebt het gevoel dat je op een meer betrokken manier ouder zou willen zijn en zoekt hierbij begeleiding.
Je zou de tijd willen krijgen om voor jezelf eens alles op een rijtje te kunnen zetten.

>>> Je was erg jong toen je baby geboren werd. Zolang hij klein was, lukte het je wel. Maar nu hij groter wordt, kan je aan niemand vragen hoe je hem leert luisteren, hoe je hem leert praten, leert eten, leert slapen, enz.
Er is zoveel dat je hem wil leren, maar je twijfelt er sterk aan of dit wel allemaal zal lukken.


Al deze situaties zouden aanleiding kunnen vormen om een CKG te contacteren.